Wij zijn AppWays

De no-nonsense app-ontwikkelaar
die elke denkbare app kan maken.

Have it your way

Door ons alleen maar op apps te richten en doelgericht, praktisch, efficiënt en voordelig te werken hebben we de positie van marktleider bereikt. U heeft bij ons al een compleet app-pakket voor € 895. Geen verborgen kosten, geen uurtje factuurtje, geen geklets, wel duidelijkheid. We vinden het overigens ook heel normaal om u een 100% tevredenheidsgarantie te geven.

Hoe begin je, en waar?

Toen we begonnen met het ontwikkelen van apps viel het ons op dat de markt voor dit product nogal ondoorgrondelijk is voor belangstellenden. Aan de ene kant is er veel behoefte aan degelijke apps, aan de andere kant is het voor opdrachtgevers bepaald niet gemakkelijk om een app-ontwikkelaar te selecteren, inzicht te krijgen in de mogelijkheden van apps, hoe deze te koppelen aan de zakelijke wensen, vat te krijgen op de kosten, etc.

Onverwachte mogelijkheden

De mogelijkheden voor een succesvolle app zitten soms waar u ze niet verwacht. Leest u bijvoorbeeld eens dit blog over een app voor een transporteur. Het kan dus geen kwaad om vrijblijvend met een van onze medewerkers te sparren over de bottle necks in uw bedrijf. Tien tegen een dat er een idee voor een app uitkomt waarmee u geld bespaart of een voordeel behaalt op uw concurrenten.

Apps binnen het bereik van iedereen

Inmiddels hebben veel bedrijven ons weten te vinden, waaronder Makro, De Klok Logistics, De Librije en de van der Most Groep. Maar we werken niet alleen voor grote bedrijven. Door betaalbaar te zijn willen we ook nadrukkelijk kleine ondernemingen aan ons binden en een kans geven hun concurrentiepositie te verbeteren.

Hoe AppWays zo voordelig kan werken?

Simpel; we gaan het wiel niet steeds opnieuw uitvinden, dat bestaat al. Om snel en voordelig te kunnen werken hebben we geïnvesteerd in het ontwikkelen van een groot aantal app-modules. Afhankelijk van wat u voor ogen heeft kunnen we deze modules in de app verwerken en aanpassen aan uw wensen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 en 100% beveelt ons aan

Lees de beoordelingen